19 nov 2019

Tot overmorgen bij LabourLawLands!

Klaar voor LabourLawLands?

Nog 48 uur… en dan barst LabourLawLands los. Hopelijk ben jij er ook bij! Om mee te praten over de Wnra en Wab. Om mee te luisteren naar interessante TedTalks. En om mee te deinen met entertainment, bijvoorbeeld van The Boston Tea Party

Handige app met blokkenschema
LabourLawLands werkt als een festival. Vooraf inschrijven hoeft niet, je loopt gewoon binnen bij de sessies die je interessant vindt. Zolang er vrije stoelen zijn, is er plek. Met de handige LabourLawLands app kun je het actuele blokkenschema altijd bekijken. Je downloadt de app in de Appstore of Google Play.

Grande opening
De opening van LabourLawLands gaat niet ongemerkt. Om 10.00 uur trapt LabourLawLands af met een spectaculaire openingsact

Denk aan je badge
Vanaf 9.15 uur openen de deuren van DeFabrique. We vragen je om je badge uit te printen en mee te nemen. Dit is je entreebewijs. Als je tijdig hebt aangemeld heb je de badge vorige week ontvangen in de bevestigingsmail. Geen badge ontvangen? Mail ons info@labourlawlands.nl of meld je op de dag zelf bij de deelnemersbalie. Lees de bevestiging nog een keer. Hierin staat veel relevante informatie.

Praat mee
Het laatste nieuws en de eerste foto’s van LabourLawLands volg je natuurlijk live op Twitter en Instagram. Praat mee onder #LabourLawLands en @LabourLawLands.

Graag tot donderdag!