17 sep 2019

LabourLawLands

Dompel je onder met wetenschap, verdieping en een flinke dosis discussie en vermaak
90% van de kaarten voor LabourLawLands al weg

Meer dan negentig sprekers. Veertig workshops. Twaalf uur. Vier podia. Eén festival. En… het gaat hard met de inschrijvingen! LabourLawLands 2019: WNRA, WAB… and the future of work is hét congres als het gaat om arbeidsrecht. En wie slim is, bestelt nog snel een kaart.

Iedereen die zich bezig houdt met het arbeidsrecht krijgt met de veranderingen van de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) en Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) te maken. Reden voor VAAN, VvA, VJAA en VA&R om in samenwerking met UWV de handen inéén te slaan en al deze veranderingen op 21 november in de spotlights te zetten tijdens LabourLawLands.

Bestel de laatste kaarten

Een greep uit het programma
Op het festival dompel je je onder in LabourLawLands Academy (wetenschap), LabourLawLands Market (voorlichting en netwerken), LabourLawLands@Work (verdieping) en LabourLawLands Talk (discussie en vermaak). We lichten er graag drie uit:

  • Minister Kajsa Ollongren is de verantwoordelijk bewindspersoon voor de implementatie van de Wet normalisering ambtelijke rechtspositie (Wnra). Na de spectaculaire opening bijt zij het spits af met een voordracht.
  • Hans Borstlap, oud directeur-generaal van het ministerie van SZW en oud lid Raad van State, is voorzitter van de commissie “Regulering van werk”.
  • Minister Wouter Koolmees, verantwoordelijk voor de WAB, de toekomst van werk, sluit op geheel gepaste wijze het congres af.

Meer informatie over sprekers en het programma staat half oktober op www.labourlawlands.nl.

Praktische informatie
Op donderdag 21 november is DeFabrique - een meer dan honderd jaar oude voormalige mengvoederfabriek in Maarssen – het festivalterrein van LabourLawlands. Het congres is van 10.00 uur tot 22.00 uur. De deelnemersprijs is € 135,00 exclusief btw. Dat is inclusief onbeperkt koffie/thee/fris, lunch en diner, borrel en feest.

Goed om te weten: opleidingspunten
De Orde van Advocaten en de Mediatorsfederatie Nederland kennen voor het programma van LabourLawLands punten toe. Voor de gehele dag zijn maximaal 7 opleidingspunten te behalen. Hiervoor moet je zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het festival een persoonlijk QR-code laten scannen.

Bestel nu tickets
Op www.labourlawlands.nl staat het programma, vind je informatie over alle verschillende workshops, de inschrijfvoorwaarden en het aanmeldformulier.