• Laatste plaatsen voor VAAN bijeenkomst "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus"

  02 nov 2021
  Op 10 november a.s. vindt het VAAN evenement "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus" plaats met gerenommeerde sprekers als Diana de Wolff, Robert Hein Broekhuijsen, Evert Jan Henrichs en Richard Verkijk. Dit is een evenement wat u niet mag missen!... lees verder »
 • Opleiding VAAN Intervisiegespreksleider 2021/2022

  22 okt 2021
    VAAN organiseert dit jaar weer de opleiding tot VAAN Intervisiegespreksleider 2021/2022. Wij nodigen u als VAAN lid graag uit om deel te nemen aan deze opleiding. Deze opleiding tot intervisiegespreksleider wordt georganiseerd in samenwer... lees verder »
 • VAAN Najaarsbijeenkomst "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus"

  06 okt 2021
    VAAN organiseert op woensdag 10 november a.s. een bijeenkomst met als thema "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus". Tijdens deze bijeenkomst in de Rijtuigenloods in Amersfoort staat de veelzijdige positie van de arbeidsrechtadvocaat centraal... lees verder »
 • Save the date!

  28 jul 2021
  Noteer alvast 10 november 2021 in uw agenda! Op deze dag organiseert VAAN in De Rijtuigenloods te Amersfoort een najaarsbijeenkomst waarin de "positie van de advocaat" centraal staat. Na de zomervakantie zullen wij u verder informeren over ... lees verder »
 • Webinar SER-advies Arbeidsmarkt '21 14 juni 2021 | 19.30 - 20.45 uur

  10 jun 2021
  Verheugd kunnen wij berichten dat naast prof. Evert Verhulp (SER/UvA), ook prof. Saskia Peters (RUG) en prof. Gerrard Boot (RUL) zullen reflecteren op het ‘sociaal akkoord’. Niemand minder dan Marijke Roskam (o.a. dagvoorzitter rapport Cie. Bo... lees verder »
 • VAAN Onder Professoren Overlevingspakket

  04 jun 2021
    Wij begrijpen dat Onder Professoren anders is dan de gebruikelijke bijeenkomst en daarom ontvangt u, na aanmelding voor een van de VAAN Onder Professoren webinars, een leuke geste in de brievenbus van uw kantoor.  Mocht u thuis werken en ... lees verder »
 • SER Advies Arbeidsmarkt | Webinar 14 juni 2021

  02 jun 2021
  Vandaag heeft de SER een door werkgevers- en werknemersorganisaties gezamenlijk ‘advies arbeidsmarkt’ gepresenteerd. Volgens het advies zijn ingrijpende maatregelen in fiscaliteit, arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht onvermijdelijk. Denk aa... lees verder »
 • VAAN Onder Professoren 2021

  07 mei 2021
  Op maandag 7 juni en vrijdag 11 juni a.s. vinden de VAAN Onder Professoren 2021 webinars plaats. Inhoud VAAN Onder Professoren: Prof. mr. F.G. Laagland: Payrolling, Taxi Dorenbos mede in het licht van de Europese context    Prof. mr. ... lees verder »
 • VAAN Onder Professoren 2021

  13 apr 2021
  Naar aanleiding van de succesvolle VAAN Onder Professoren 2020 webinars zal ook dit jaar VAAN Onder Professoren in de vorm van webinars worden uitgezonden. Noteer alvast de data maandag 7 juni en vrijdag 11 juni 2021 in je agenda!   Binnen... lees verder »
 • LabourLaw United-sessies terugkijken

  02 mrt 2021
  Vanaf heden staan op www.labourlawunited.nl alle LLU’21-videosessies. Als je nog een sessie wil terugkijken, klik dan hier.  Film: Sorry we missed you  Alle deelnemers kunnen de film ‘Sorry we missed you’ thuis terugkijken. Mocht je de inst... lees verder »
 • LabourLaw United - Donderdag 11 februari van 14.00 uur tot 18.30 uur

  26 jan 2021
  Inmiddels hebben meer dan 500 deelnemers zich aangemeld voor LabourLaw United. Er is voorlopig nog ruimte, maar ook in de digitale wereld schijnt er een kritische grens te zijn wat ‘livestreams’ betreft. Kortom, wees er op tijd bij. Ga nu naar de... lees verder »
 • Schrijf je nu in voor LabourLaw United op 11 februari a.s.

  19 jan 2021
  Op donderdag 11 februari 2021 organiseren VAAN, VJAA, VvA en Levenbach het online congres: 'LabourLaw United: (Wetboek van) Werk na de crisis?'. LabourLaw United staat voor een belangrijk deel in het teken van het co-creëren van het Wetboek van W... lees verder »
 • VAAN Onder Professoren webinars

  25 nov 2020
  Door de huidige coronamaatregelen hebben de geplande VAAN Onder Professoren niet kunnen doorgaan. Daarvoor in de plaats kunnen wij u wel de VAAN Onder Professoren webinars aanbieden, die worden uitgezonden in week 50. Inhoud Onder Professoren ... lees verder »
 • Verlenging Keurmerk Specialisatieverenigingen

  09 sep 2020
  Tot ons genoegen hebben we vandaag van de NOvA vernomen dat de algemene raad heeft besloten om de aan de VAAN verleende licentie voor gebruik van het Keurmerk Specialisatieverenigingen te verlengen met 2 jaar, te weten tot 27 september 2022. Aan ... lees verder »
 • Halvering VAAN punten 2020

  17 jul 2020
  Voor NOvA leden geldt dat de verplichtingen voor opleidingspunten in 2020 worden gehalveerd. De argumentatie daarvoor is dat de mogelijkheden voor het volgen en aanbieden van onderwijs - fysiek en digitaal - op verschillende rechtsgebieden door d... lees verder »
 • Terugblik VAAN-VvA-VJAA NOWinar 2.0

  26 jun 2020
  Gisteravond  vond de VAAN-VvA-VJAA NOWinar 2.0 plaats. Aan de hand van de nieuwe regeling hebben prof.mr. Evert Verhulp en mr. Astrid Helstone onder de bezielende leiding van mr. Ruben van Arkel zo'n 885 deelnemers bijgepraat over NOW 2.0 en NOW ... lees verder »
 • Uitnodiging VAAN-VvA-VJAA NOWinar 2.0

  23 jun 2020
  Gisterenmiddag verscheen de Tweede tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (download document NOW 2). Dit betekent dat het VAAN-VvA-VJAA NOWinar 2.0 definitief zal doorgaan aanstaande donderdagavond 25 juni van 20:00... lees verder »
 • VAAN-VVA-VJAA NOWinar. Met 1808 deelnemers groot succes en wordt vervolgd

  01 apr 2020
  Gisteren, 31 maart 2020, vond het VAAN-VvA-VJAA NOWinar plaats. Maar liefst 1808 deelnemers volgden ons gezamenlijke webinar. Door Astrid Helstone, Ton Mertens en Evert Verhulp werd de Regeling Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve va... lees verder »
 • VAAN-VvA-VJAA NOWinar vanavond om 20.00 uur

  31 mrt 2020
  Vanochtend om 10.00 uur heeft onze minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Koolmees, de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve van behoud van Werkgelegenheid (NOW) bekendgemaakt. De subsidieaanvraag kan vanaf 6 april worden inge... lees verder »
 • Verplaatsing Onder Professoren van 2 april naar 19 oktober a.s.

  18 mrt 2020
  Zoals wij u eerder lieten weten zal VAAN Onder Professoren van 2 april a.s. geen doorgang vinden in verband met de corona-perikelen.  Inmiddels is een nieuwe datum gevonden voor deze bijeenkomst en dat is maandag 19 oktober a.s. Uw inschrijvin... lees verder »
 • Verplaatsing Onder Professoren 2 april

  16 mrt 2020
  Beste VAAN-leden, Het coronavirus heeft helaas ook toegeslagen in het programma van VAAN. Onder Professoren van 2 april a.s. zal worden verschoven.  We proberen een nieuwe datum te vinden, bij voorkeur direct na de zomer. Zodra de datum en ... lees verder »
 • Presentatie eindrapport Commissie Regulering van Werk

  23 jan 2020
  In het rapport zet de Commissie uiteen dat werk essentieel is voor onze economische welvaart, ons sociaal welbevinden en maatschappelijke samenhang. De Commissie stelt vast dat de huidige regels rondom werk onvoldoende passen bij de wereld van we... lees verder »
 • Breaking news Compensatieregeling

  14 dec 2019
  Gisteren (13 december 2019) heeft Minister Koolmees aan het einde van de dag bijgevoegde brief aan de Kamer gestuurd met daarin relevante informatie over slapende dienstverbanden. Een korte samenvatting op de zaterdagochtend: 1. UWV zal ook Xe... lees verder »
 • Internetconsultatie Voorontwerp minimumtarief zelfstandigen

  12 dec 2019
  De regelgeving blijft in sneltreinvaart over ons heen komen. VAAN staat op de kaart en blijft dat doen. We trekken met VvA op waar mogelijk, voor een breed draagvlak. Zo heeft op 9 december jl. de VAAN-VvA expertgroep een notitie ingediend betref... lees verder »
 • LabourLawLands bruisend van start!

  21 nov 2019
  Vanmorgen is LabourLawLands op spectaculaire wijze van start gegaan. Alle organiserende partijen werden op bijzondere wijze tevoorschijn gehaald. Daarna was het woord aan Fatma Koser Kaya om het officiele openingswoord te doen.  lees verder »