Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

In mei 2005 is door de regionale verenigingen gezamenlijk een landelijke vereniging opgericht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). VAAN is een hoogwaardige specialisatievereniging. Tot het lidmaatschap worden uitsluitend ervaren arbeidsrecht advocaten toegelaten die onder andere een, daartoe door VAAN erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen. VAAN organiseert voor haar leden opleidingen, congressen en bijeenkomsten, waarbij onder andere actuele thema’s aan de orde komen.

VAAN is bedoeld als kwaliteitskeurmerk, als collegiaal overlegorgaan, maar ook als extern advies- en overlegorgaan voor bijvoorbeeld de politiek, de rechterlijke macht en de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Nieuwsberichten

 • VAAN Najaarsbijeenkomst "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus"

  06 okt 2021
    VAAN organiseert op woensdag 10 november a.s. een bijeenkomst met als thema "De arbeidsrechtadvocaat: een octopus". Tijdens deze bijeenkomst in de Rijtuigenloods in Amersfoort staat de veelzijdige positie van de arbeidsrechtadvocaat centraal... lees verder »
 • Save the date!

  28 jul 2021
  Noteer alvast 10 november 2021 in uw agenda! Op deze dag organiseert VAAN in De Rijtuigenloods te Amersfoort een najaarsbijeenkomst waarin de "positie van de advocaat" centraal staat. Na de zomervakantie zullen wij u verder informeren over ... lees verder »
 • Webinar SER-advies Arbeidsmarkt '21 14 juni 2021 | 19.30 - 20.45 uur

  10 jun 2021
  Verheugd kunnen wij berichten dat naast prof. Evert Verhulp (SER/UvA), ook prof. Saskia Peters (RUG) en prof. Gerrard Boot (RUL) zullen reflecteren op het ‘sociaal akkoord’. Niemand minder dan Marijke Roskam (o.a. dagvoorzitter rapport Cie. Bo... lees verder »

Meer weten?

Actueel

Nieuwsarchief