02 mei 2018

VAAN Lustrumcongres 28 juni 2018

VAAN bestaat 10 jaar! Dat gaan we vieren met een daverend VAAN Lustrumcongres met als thema

BACK TO THE FUTURE

op 28 juni 2018 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Het arbeidsrecht is continue in beweging en staat aan de vooravond van grote stappen: de gevolgen van robotisering, de platform economie en blockchain technologie op werk zijn voelbaar. Deze ontwikkelingen doen de vraag rijzen of de arbeidsovereenkomst in zijn huidige vorm, uitgaande van een gezagsverhouding tussen werkgever en werknemer, nog wel van deze tijd is. Tijdens ons congres zal deze vraag beschouwd worden vanuit futurologisch-, economisch-, rechtswetenschappelijk- en arbeidsmarktperspectief. In de vorm van kort en krachtige, TED Talks zullen prominente sprekers terugblikken op de arbeidsovereenkomst maar vooral vooruit kijken.

We hebben een prachtig programma voor u in petto met prominente sprekers en gasten, waaronder dagvoorzitter Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) en keynote speakers

 


DE INSCHRIJVING IS OPEN!

Dit is een evenement dat u niet mag missen! U kunt zich inschrijven via onderstaande button, waarbij u profiteert van een VAANzienlijke vroegboekkorting. Bij inschrijving vóór 15 mei a.s. betaalt u slechts € 195,- excl. btw, incl. lunch, borrel en diner. Daarna betaalt u € 250,- excl. btw, incl. lunch, borrel en diner.
 

  Inschrijven  

 

Programma in het kort:
12.30 - 13.30 uur       Registratie en lunch
13.30 - 18.00 uur       Lustrumcongres
Vanaf 18.00 uur         Borrel, diner en lustrumfeest
21.30 uur                   Einde


Met vriendelijke groet,

De VAAN Lustrumcommissie

10 JAAR VAAN.png

Actueel